top of page

ONLINE - EINDEJAARS RETRAITE

Een moment samen vol AYE warmte, liefde, inzicht en plezier. 
Donderdag 30 december 2021

"Every story has an end, but in life every ending is just a new beginning" - Rumi

 

AYE Retreats nu ook voor 1 dag. Dit jaar organiseert AYE Retreats speciaal voor jou een 1-daagse retraite, waar zowel geest als lichaam worden gevoed met diepe ontspanning en herstel. Tijdens het gedragen dagprogramma word jij uitgenodigd om het jaar in volledige harmonie af te sluiten en met een open hart het nieuwe jaar in te stappen. 

In één dag jezelf even helemaal centraal zetten, door ruimte te geven aan wat er echt gevoeld en gehoord wil worden in jou. Aan het einde van het jaar is het fijn om even stil te staan bij het leven en je te laten verzorgen. Zachte en toegankelijke vormen van yoga en meditatie helpen je te vertragen, te verzachten en te landen in een diepe staat van ontspanning. Geblokkeerde of gestagneerde energie zal weer gaan stromen en er ontstaat ruimte voor een open gesprek met jezelf. Tijdens de begeleide stilte wandeling en de diep helende Yoga Nidra sessie is er alle ruimte om nieuwe inzichten te integreren en jouw intentie te stellen voor het nieuwe jaar. 

Ben jij klaar om vanuit de stilte in het hart te ervaren dat niets je in het leven ontbreekt? Klaar om het nieuwe jaar in te stappen?

AYE Retreats verwelkomt jou om deze reis samen aan te gaan. Een veilige ruimte om elkaar te bekrachtigen en toe te juichen in wie en wat we in werkelijkheid zijn. 

 

Deze eendaagse wordt begeleidt door Anke & Anouk van het AYE team. 

 

 

Accommodatie

 

AYE Retreats heet je tijdens deze 1-daagse van harte welkom in Schagen. Bij YogaPilatesHealth (YPHS) hebben we een fijne ruimte tot onze beschikking waar we zowel de yoga als mediatie lessen met elkaar zullen ondergaan. Een lichte en moderne ruimte waar we samen zullen komen en in een fijne keuken de ruimte hebben voor een heerlijke gezonde lunch experience. Het is de ideale plek om even helemaal terug te trekken en op te laden voor het nieuwe jaar. 

De locatie is voorzien van alle benodigde yoga en meditatie materialen, natuurlijk ben je vrij om je eigen mat of andere 'props' mee te nemen. Op locatie heb je mogelijkheid tot omkleden en er is modern sanitair aanwezig. 

Het programma

Het retreat begint 's ochtend 09:00 uur en eindigt in de middag rond 17:00 uur.

09:00 uur -  Ontvangst met koffie/thee

09:30 uur -  Yin Yoga (1,5 uur)

11:00 uur -  Thee pauze 

11:15 uur -  Bewustzijnscirkel

12:00 uur -  Gezonde lunch

13:00 uur -  Wandeling in stilte of begeleidde wandeling

14:30 uur -  Thee pauze

14:45 uur -  Yoga Nidra (45 min) 

15:45 uur -  Sharing Circle en afsluiting

Allereerst is er tijd voor een warm welkom: er staat koffie, thee en wat lekkers klaar. Vervolgens word je uitgenodigd in een heerlijke yin yoga les van Anke, waarin je volledig in je lichaam kunt landen en weer in verbinding komt met jezelf. Je zult ervaren hoe het lichaam zich langzaam opent en er innerlijke ruimte ontstaat. Vanuit deze innerlijke rust stromen we door naar een bewustzijnscirkel. Dan is het tijd voor een uitgebreide lunch en genieten we van de meest verse en voedende creaties van onze bewuste kok Anouk. In de middag begeleid Anouk een stilte wandeling in de frisse winterlucht waarin heldere inzichten kunnen indalen. We integreren al het moois van de dag tijdens een diep helende Yoga Nidra sessie, en eindigen de retraite met een bekrachtigende groepsoefening. Zo sluiten we de dag af met een bewuste AYE (betekent JA) tegen jezelf en wie en wat je werkelijk bent. En daarmee misschien wel een nieuw begin, in het nieuwe jaar! 

Alle yoga- en meditatiesessies die worden aangeboden zijn geschikt voor alle niveaus.

Deze retraite wordt in het Nederlands gegeven en is zowel voor mannen als vrouwen.

Iedereen is welkom!

Voeding afgestemd op jouw reis

Wat je eet is wie jij bent! Eten is het medicijn voor jouw lichaam en geest. Wanneer je gaat bewegen vanuit je natuurlijk licht, is het belangrijk om jezelf te voeden met de juiste voeding. Daarom bieden wij tijdens het retreat een heerlijke lunch en snacks vol verse, lokale en lekkere producten van dit seizoen. De met liefde en aandacht bereidde voeding verwarmt van binnenuit, helpt het lichaam bij het afbreken van afvalstoffen en geeft je geest weer nieuwe inspiratie.   

Tarieven

 • De investering voor de 1-daagse eindejaars retraite 80,- euro per persoon

 • Wil je deze feestdagen een bewust cadeau geven? We hebben feestelijke vouchers voor de 1-daagse die je zelf thuis kunt uitprinten. 

 • Special: AYE Winter Retreat deelnemers betalen slechts 60,- euro voor deze eendaagse. Meld je snel aan! 

Inclusief

 • volledig dagprogramma

 • alle lessen en sessies behorende bij het programma

 • alle (h)eerlijke lunch en gezonde snacks

 • onbeperkt koffie, kruidenthee en water

 • gebruik van alle yogamaterialen

 • gebruik van alle aanwezige faciliteiten. 

Exclusief

 • vervoer van en naar locatie

Routebeschrijving

YPHS Schagen

Zijperweg 9

1742 NE Schagen

www.yphs.nl

IN HET KORT

 • Jouw AYE belevenis

 • Yin & Nidra Yoga

 • Meditatie & verstilling 

 • Begeleide wandeling

 • Puur (h)eerlijke lunch

 • Eindejaar bewustzijn

 • Transformatie

5ff31cc907453d3efc5ec532_yphs-huis.jpg
bottom of page