top of page

ONLINE - EINDEJAARS RETRAITE

Een moment samen vol AYE warmte, liefde, inzicht en plezier. 
Donderdag 30 december 2021

"Every story has an end, but in life every ending is just a new beginning" - Rumi

 

AYE Retreats organiseert een 'AYE eindejaars online event' om met elkaar bewust het jaar bewust af te ronden in liefde. Tijdens het gedragen online programma word jij uitgenodigd om het jaar in volledige harmonie af te sluiten en met een open hart het nieuwe jaar in te stappen. 

Even jezelf helemaal centraal zetten, door ruimte te geven aan wat er echt gevoeld en gehoord wil worden in jou voordat je het nieuwe jaar instapt. Het moment om even stil te staan bij het leven en je te laten verzorgen. Zachte en toegankelijke vormen van yoga en meditatie helpen je te vertragen, te verzachten en te landen in een diepe staat van ontspanning. Geblokkeerde of gestagneerde energie zal weer gaan stromen en er ontstaat ruimte voor een open gesprek met jezelf. Tijdens bewustzijnscircle is er alle ruimte om nieuwe inzichten te integreren en jouw intentie te stellen voor het nieuwe jaar. 

Ben jij klaar om vanuit de stilte in het hart te ervaren dat niets je in het leven ontbreekt? Klaar om het nieuwe jaar in te stappen?

AYE Retreats verwelkomt iedereen om samen ons licht te stralen en ondanks het scherm te verbinden met elkaar in liefde en harmonie. Wij bieden een veilige ruimte waarin je in deze tijd helemaal jezelf kan zijn en elkaar te bekrachtigen en toe te juichen in wie en wat we in werkelijkheid zijn. 

 

Deze eendaagse wordt begeleidt door Anke & Anouk van het AYE team. 

 

 

Dit evenement wordt online aangeboden. 

Het programma

Het online retreat begint 's ochtend 09:00 uur en eindigt om 12:00 uur

09:00 - 10:30 - Yin Yoga met Anke

10:30 - 10:45 - Korte pauze 

10:45 - 11:30 - Bewustzijnscirkel met Anouk

11:30 - 12:00 - Yoga Nidra met Anke  

Alle yoga- en meditatiesessies die worden aangeboden zijn geschikt voor alle niveaus.

Deze retraite wordt in het Nederlands gegeven en is zowel voor mannen als vrouwen.

Iedereen is welkom!

Tarief: Donatie 
Iedereen is welkom bij AYE! Juist in deze tijd zo belangrijk om te blijven verbinden en de nieuwe aarde samen in energie te creëren. Daarom mag jij zelf bepalen wat jij na afloop of voorafgaand aan het event financieel bijdraagt. Na aanmelding informeren wij jou over het rekeningnummer. 

Benodigde attributen

 • Yoga mat

 • Meditatiekussen (optioneel, kan ook gewoon kussen zijn)

 • Dekentje

 • Zorg voor lekkere en voedende snacks, lunch in huis

Voedingstips

 • Eet in de ochtend een volledige maaltijd zodat je niet halverwege de ochtend trek krijgt. Denk hierbij aan een havermout of een ander voedend ontbijt.

 • Voor de lunch is het lekker om tijdens deze koude dagen warm te eten tussen de middag, dus maak een lekkere soep of een rijst/curry gerecht na afloop van de retraite. Eet niet direct te heftige en vette ingrediënten zodat alles wat los is gekomen rustig kan doorwerken en niet wordt afgeleid door het verteringsproces. 

 

Wij kijken uit naar dit evenement samen met jou en iedereen!

IN HET KORT

 • Jouw AYE belevenis

 • Yin & Nidra Yoga

 • Meditatie & verstilling 

 • Online event

 • Eindejaar bewustzijn

 • Transformatie

Jogging_edited.jpg
bottom of page