top of page

HERFST WEEKEND RETREAT 

Wees welkom op ons 3-daagse AYE retreat in de kop van Noord-Holland

Vrijdag 29 oktober t/m zondag 31 oktober 2021                                                                                                                         

COVID-19: Wij bieden een geld terug garantie indien het evenement geen doorgang kan vinden wegens de COVID-19/RIVM maatregelen.

De herfst laat ons zien hoe mooi het is om los te laten. De natuur laat haar goudkleurige bladeren los om zo herboren een nieuwe cyclus te kunnen beginnen.

 

AYE Retreats nodigt je uit om JA! te zeggen tegen deze natuurlijk beweging van het herfstseizoen. Sta jezelf toe om zowel je hoofd als je lichaam voor 3 dagen compleet te laten verstillen. Laat de hectiek van het dagelijkse leven even los en voel hoe de rust van deze prachtige wijdse plek middenin het Noord-Hollandse landschap jou verwelkomt.

Zachte en toegankelijke vormen van yoga en meditatie zullen je helpen om in een diepe staat van ontspanning te vallen, terug naar jouw pure essentie. Daar waar je zonder verwachting en oordeel kunt gaan voelen hoe het nu eigenlijk echt met je gaat.

 

Als je er aan toe bent, kun je jouw zelfonderzoek verder verdiepen met de verbonden ademhaling. Wat mag jij in dit herfstseizoen loslaten? Welk gewicht draag je nog met je mee? Welke bladeren dienen jou niet langer? Juist in deze periode voelt het heel natuurlijk om aan dit proces meer aandacht aan te besteden. Wat heb jij nodig om als herboren een nieuwe cyclus te beginnen?

 

Een volledig verzorgd retreat van yoga, ademwerk, massage en (h)eerlijke seizoensgebonden maaltijden is natuurlijk altijd als een groot cadeau voor jezelf, je ziel en je lichaam, maar in deze herfstperiode voelt het misschien wel heel passend. AYE verwelkomt jou om deze reis samen aan te gaan. JIJ bent welkom! 

 

Accommodatie

AYE Retreats heet van je harte welkom bij de Wierschuur op het Geheime Waddeneiland Wieringen, aan de voet van de Afsluitdijk. Deze luxe, duurzame, ruime en prachtige locatie is de ideale plek om alles wat je niet meer dient los te laten en weer helemaal te verbinden met jezelf.

De Wierschuur ligt middenin de polder en is omringd door prachtige weilanden en wandelpaden. De ideale plek voor een heerlijke wandeling in de natuur om daarna lekker op te warmen bij de warme kachel. 

Binnen is het ruim opgezet en zijn er verschillende zithoeken en lounges. Perfect om rustig een boek te lezen, te schrijven of weg te dromen bij het weidse uitzicht.

Alle luxe kamers zijn voorzien van eigen badkamers, comfortabele bedden, bedlinnen en handdoeken. Ook kijken alle kamers uit op de prachtige omgeving.

Het programma

Het retreat begint vrijdagmiddag 17:00 uur en eindigt op zondagmiddag 16:30 uur.

 

Op vrijdag met de aankomst is er een zachte landing. Je kan rustig je eigen kamer inrichten en er is alle tijd om jezelf te settelen. We zullen gezamenlijk eten en genieten van de (h)eerlijke kookcreaties van onze Anouk. Er is tijd om met elkaar kennis te maken voordat we beginnen met yin yoga en yoga nidra onder begeleiding van Anke, om nog meer op de plek en in het lichaam te landen.

 

Op zaterdag gaan we meer de diepte in met meditatie en zullen we de dag doorbrengen in stilte. Met de verbonden ademhaling, onder begeleiding van Ellemarie, gaan we oude emoties en patronen loslaten en kunnen we helemaal de verstilling in onszelf ervaren. In de middag is er alle tijd voor jezelf. Lekker een boekje lezen bij de kachel, schrijven, een wandeling in de natuur of genieten van een heerlijke massage van Jaimy.

We mogen gaan voelen en verbinding maken met ons lichaam in de yin les en 's avonds is er ruimte voor sharing.

 

De zondag openen we weer met meditatie en verkennen we steeds meer wie we werkelijk zijn en hoe we onze expressie tot uiting kunnen brengen. Vervuld en met een onvoorwaardelijke AYE voor jezelf, je ziel en je lichaam, ronden we de reis samen af. 

Voorbeeldprogramma van de zaterdag:

Tijd                                       Activiteit

08:00 – 09:00 uur         Meditatie

09:00 uur                      Ontbijt 

10:30 – 12:30 uur         Ochtendprogramma

13:00 uur                      Lunch

14:00 – 16:00 uur         Vrije tijd (optioneel massage)

16:00 – 17:30 uur         Middagprogramma 

18:00 uur                      Diner

19:30 – 21:30 uur         Avondprogramma

Alle yoga-, meditatie-, en ademvormen die worden aangeboden zijn geschikt voor alle niveau's.

Dit weekend wordt in het Nederlands gegeven.

Voeding afgestemd op jouw reis 

Wat je eet is wie jij bent! Eten is het medicijn voor jouw lichaam en geest. Wanneer je gaat werken met je meest pure zijn, is het belangrijk om jezelf te voeden met de juiste voeding. Daarom bieden wij tijdens het retreat een culinair programma vol verse en lekkere producten, afgestemd op jouw reis.

De met liefde bereidde voeding zal het contact met je lichaam verrijken en ruimte creëren voor verdieping, inspiratie en ontdekking. 

Tarieven

 • Eenpersoonkamer met eigen badkamer: €525,- (beperkt aantal plekken beschikbaar)

 • Tweepersoonkamer met eigen badkamer: €425,-

Inclusief

 • twee nachten verblijf in een één- of tweepersoonskamer

 • alle sessies behorende bij het programma

 • alle (h)eerlijke maaltijden en gezonde snacks

 • onbeperkt kruidenthee en water

 • gebruik van alle yogamaterialen

 • gebruik van alle aanwezige faciliteiten. Er zijn hangmatten.. :)

Exclusief

 • boekingskosten van €10,- p.p.

 • reis- en annuleringsverzekering

 • vervoer van en naar locatie

 • massage

COVID-19/RIVM maatregelen

Wij bieden een geld terug garantie indien het evenement geen doorgang kan vinden wegens de COVID-19/RIVM maatregelen. Daarnaast zullen wij kijken naar een nieuwe datum om alsnog samen te kunnen komen voor deze AYE belevenis. 

Tip: Wij raden aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Routebeschrijving

Wierschuur Nieuwland

Stroeërdijk 1

1777 PG Hippolytushoef

Route: Wierschuur Nieuwland

IN HET KORT

 • Jouw AYE belevenis

 • Yoga, Meditatie & Ademwerk
  voor verstilling en loslaten

 • Luxe, duurzame accommodatie
  middenin
   de natuur

 • Puur (h)eerlijk eten met veel 
  seizoensgroenten

 • Wandelen in de herfstkleuren

 • Massage optioneel

bottom of page