top of page

ZOMER WEEKEND RETREAT (=VOL!)

Wees welkom op het 3-daagse AYE retreat in de kop van Noord-Holland

Vrijdag 20 augustus t/m zondag 22 augustus 2021                                                                                                                         

COVID-19: Wij bieden een geld terug garantie indien het evenement geen doorgang kan vinden wegens de COVID-19/RIVM maatregelen.

AYE retreats neemt je mee op een 3-daagse gedragen en liefdevolle reis waarin je wordt uitgenodigd om jezelf, je ziel en jouw wonderlijke lichaam te herontdekken.

 

Zachte en toegankelijke vormen van yoga en meditatie helpen je te vertragen, te verzachten en te landen in een diepe staat van ontspanning. We leren weer te voelen en te vertrouwen op onze innerlijke wijsheid en grenzen. We gaan ademen tot in onze diepste lagen, waar zowel de schaduwkanten als jouw onbegrensde kracht verborgen ligt. Laat jezelf verrassen door alle unieke expressies die in deze dagen van openheid door je heen willen stromen. Elk deel van jou is welkom om geleefd, geuit en gevoeld te worden.

 

We weten dat het moed vraagt om JA! te zeggen tegen alles wat je bent, en daarmee JA! te zeggen tegen alles wat je liever niet zou zijn. Het voelt kwetsbaar, onveilig misschien, en tegelijkertijd is er een diep innerlijk weten dat dit de weg is naar ware heelheid. AYE, verwijzend naar De Moeder, verwelkomt jou om deze reis samen aan te gaan. Elkaar te bekrachtigen en toe te juichen in wie en wat we in werkelijkheid zijn.

 

De Aarde is er klaar voor! Jij ook?

 

Accommodatie

AYE Retreats heet van je harte welkom bij de Wierschuur op het Geheime Waddeneiland Wieringen, aan de voet van de Afsluitdijk. Deze luxe, duurzame, ruime en prachtige locatie is de ideale plek om helemaal tot rust te komen en weer op te laden. 

De Wierschuur ligt middenin de polder en is omringd door prachtige weilanden, wandelpaden en bossen. De ideale plek voor een heerlijke wandeling in de natuur of een middagdutje in de mooie boomgaard. 

Binnen is het ruim opgezet en zijn er verschillende zithoeken en lounges. Perfect om rustig een boek te lezen, te schrijven of in de hangmat te rusten.

Alle luxe kamers zijn voorzien van eigen badkamers, comfortabele bedden, bedlinnen en handdoeken. Ook kijken alle kamers uit op de prachtige groene omgeving.

Het programma

Het retreat begint vrijdagmiddag 17:00 uur en eindigt op zondagmiddag 16:30 uur.

Op vrijdag met de aankomst is er een zachte landing. Je kan rustig je eigen kamer inrichten en er is alle tijd om jezelf te settelen. We zullen gezamenlijk eten en genieten van de (h)eerlijke kookcreaties van onze Anouk. Er is tijd om met elkaar kennis te maken voordat we beginnen met yin yoga en yoga nidra onder begeleiding van Anke, om nog meer op de plek en in het lichaam te landen.

 

Op zaterdag gaan we de diepte in met meditatie en zullen we de dag doorbrengen in stilte. Onder begeleiding van Ellemarie creëren we bewustzijn en ruimte door middel van de verbonden ademhaling. In de middag is er alle tijd voor jezelf. Lekker een boekje lezen in de zon, schrijven, een wandeling in de natuur of genieten van een heerlijke massage van Jaimy. We openen steeds meer ons lichaam in de yin les en 's avonds is er ruimte voor sharing.

 

De zondag openen we weer met meditatie en verkennen we steeds meer wie we werkelijk zijn en hoe we onze expressie tot uiting kunnen brengen. Vervuld en met een onvoorwaardelijke AYE voor jezelf, je ziel en je lichaam, ronden we de reis samen af. 

Voorbeeldprogramma van de zaterdag:

Tijd                                       Activiteit

08:00 – 09:00 uur         Meditatie

09:00 uur                      Ontbijt 

10:30 – 12:30 uur         Ochtendprogramma

13:00 uur                      Lunch

14:00 – 16:00 uur         Vrije tijd (optioneel massage)

16:00 – 17:30 uur         Middagprogramma 

18:00 uur                      Diner

19:30 – 21:30 uur         Avondprogramma

 

Alle yoga-, meditatie-, en ademvormen die worden aangeboden zijn geschikt voor alle niveau's.

Dit weekend wordt in het Nederlands gegeven en is zowel voor mannen als vrouwen.

Iedereen is welkom!

Voeding afgestemd op jouw reis

Wat je eet is wie jij bent! Eten is het medicijn voor jouw lichaam en geest. Wanneer je gaat werken met je meest pure zijn, is het belangrijk om jezelf te voeden met de juiste voeding. Daarom bieden wij tijdens het retreat een culinair programma vol verse en lekkere producten, afgestemd op jouw reis.

De met liefde bereide voeding zal het contact met je lichaam verrijken en ruimte creëren voor verdieping, inspiratie en ontdekking. 

Tarieven

 • Eenpersoonskamer met eigen badkamer: €525,- (VOLGEBOEKT)

 • Tweepersoonskamer met eigen badkamer (1-persoons boeking): €425,- (VOLGEBOEKT)

 

Bij keuze voor de tweepersoonskamer als je alleen boekt wordt je ingedeeld op de kamer met iemand van hetzelfde geslacht. De kamers zijn ruim genoeg. Ook is het bij voldoende beschikbaarheid mogelijk om een eventuele reispartner later toe te voegen.

Inclusief

 • twee nachten verblijf in een één- of tweepersoonskamer

 • alle sessies behorende bij het programma

 • alle (h)eerlijke maaltijden en gezonde snacks

 • onbeperkt kruidenthee en water

 • gebruik van alle yogamaterialen

 • gebruik van alle aanwezige faciliteiten. Er zijn hangmatten.. :)

Exclusief

 • boekingskosten van €10,- p.p.

 • reis- en annuleringsverzekering

 • vervoer van en naar locatie

 • massage

COVID-19/RIVM maatregelen

Wij bieden een geld terug garantie indien het evenement geen doorgang kan vinden wegens de COVID-19/RIVM maatregelen. Daarnaast zullen wij kijken naar een nieuwe datum om alsnog samen te mogen komen voor een AYE belevenis. Deze geld terug garantie geldt alleen als je dit retreat boekt via deze website (www.ayeretreats.com) en niet wanneer je boekt via derde partijen zoals bookyogaretreats.nl.  Tip: Wij raden aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Routebeschrijving

Wierschuur Nieuwland

Stroeërdijk 1

1777 PG Hippolytushoef

Route: Wierschuur Nieuwland

IN HET KORT

 • Jouw AYE belevenis

 • Yoga, Meditatie & Ademwerk

 • Luxe, duurzame accommodatie

 • Middenin de natuur

 • Puur (h)eerlijk eten

 • Wandelmogelijkheden

 • Massage optioneel

bottom of page