top of page

OVEr AYE

Het begin van AYE

AYE Retreats is geboren vanuit de prachtige mysterie van het leven die ons samen heeft gebracht. Uit een diep verlangen om een nieuwe aarde te creëren, een aarde waarin er plaats is voor vrede, gelijkheid, samen, compassie, kwetsbaarheid, duurzaamheid en liefde voor alle beings, is deze prachtige co-creatie ontstaan.

Een co-creatie vanuit de overtuiging dat de tijd om het alleen te doen voorbij is. Dat we hier zijn om elkaar te helpen en elkaar te supporten om ons volle potentieel te leven, vanuit onze ware essentie, en hiermee de wereld, de mensheid en de evolutie te dienen. 

Een veilig platform

Wij willen graag een platform aanbieden, een veilige plek voor jou om jezelf te zijn. Een plek waarin je helemaal in je eigen licht kan gaan staan en op een veilige manier kan ontdoen van alles wat je niet meer dient. Zodat jij kan gaan doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen, jezelf dragend in de onvoorwaardelijke liefde die je bent.

Wat betekent het woord AYE?

AYE betekent moeder. Onze retreats zijn een ode aan de Divine Mother, de kosmische moeder van de schepping. Zij die jou heeft gecreëerd, precies zoals je nu bent. Hoe kunnen we haar liefde voor onszelf voelen? Hoe kunnen we elk deel van onszelf in onvoorwaardelijke liefde ontvangen?

AYE betekent ook YES of JA. Voor ons een verwijzing naar het JA zeggen tegen het leven en de vreugdevolle levensstroom die altijd aanwezig is.

En JA, ook wij hebben ervaren hoe lastig het kan zijn om JA te zeggen tegen het leven. Helemaal als het even niet zo gaat als je graag zou willen. Maar onze ervaring is dat als je echt JA durft te zeggen tegen het leven, tegen alles wat je daarin mag ontmoeten, het leven dat nooit stilstaat en altijd verandert, dan vaar je mee op de stroom van het leven, op de eeuwige voedende dragende liefde die het leven heet en die moeder aarde ons geeft. Zodat jij meer en meer je eigen heelheid, je eigen prachtige zijn mag gaan ervaren. 

Het AYE team 

Wij zijn Anke, Anouk, Jaimy en Ellemarie.  Ieder van ons heeft zo haar eigen pad bewandeld, totdat het leven ons met z’n vieren samenbracht wat voelde als een divine intervention. Geboren uit het verlangen om ten dienste te zijn aan de aarde, onszelf in existence te brengen. Hierin mochten we ervaren dat we dit niet allemaal zelf hadden kunnen bedenken, maar dat het leven het vanzelf creëert, als je je passie, je innerlijk vuur, durft te volgen. 

Kopie%20van%20Kopie%20van%20AYE2-6_edite
_%20The%20only%20way%20the%20Mother%20ca

De co-creatie

Ellemarie

Ellemarie verzorgt:

 • ​Meditatie​

 • Ademwerk

 • Sharing circle

 • Embodied Inquiry

 • Levensvreugde

Its%20Spring%20time!_edited.jpg

Meditatie, Yoga docente & Ademcoach 

"Wat mij kenmerkt is het creëren van een veilige ruimte waarin alles welkom is. De verbinding weer aangaan met ons lichaam en alles wat daarin ervaren wil worden, om daar vanuit te rusten in ons diepste Zijn. Eén van mijn passies hierbij is het ademwerk. De adem opent, herstelt en balanceert het lichaam. Het geeft ruimte om gestagneerde energie weer te laten stromen. Zodat jij het onbewuste bewust mag maken en tegelijkertijd je eigen ongekende kracht mag ervaren, jouw JA voor jezelf en het leven!"

Meer over Ellemarie: 

www.lovingsoul.nl

Anke

Anke verzorgt:

 • Meditatie

 • Yin Yoga

 • Sharing circle

 • Embodied Inquiry

 • Natuurlijke stilte

Meditatie & Yoga docente

"In mijn lessen breng ik een natuurlijke stilte en een zachte aanwezigheid, zodat je alle ruimte voelt om niet op mij te hoeven letten, maar alle aandacht heerlijk in je eigen lichaam kunt laten zinken. Hier vind je het zelfhelende vermogen van het lichaam, je innerlijk weten en jouw eigen unieke grenzen. Met alle liefde herinner ik je er aan dat alles waar je naar verlangt, in jou aanwezig is. Ga mee op ontdekkingsreis en raak verwonderd door de eindeloze dieptes van je lichaam en ziel. Mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je de eerste keer aan yoga gaat doen. Voel je welkom!"

Meer over Anke:

www.ankejabroer.com

Anke
Ellemarie
Anouk
Jaimy
Anouk
a76b7fed-144a-4e08-84e5-27fbc8fc76f2-1-2

Anouk verzorgt:

 • Voedingskunde

 • Gezond eetplezier  

 • Natuurlijke genezing

 • Verbinding met jezelf

 • Psychisch welzijn

De Natuurlijke Kok

"Alive to experience joy, and to share joy with others. Ik ben hier op aarde als de natuurlijke therapeut om de mens psychisch in balans te brengen door jou te verbinden met een leven in harmonie met de natuur. Een wereld vol gezondheid, liefde en plezier. Mijn creatieve zijn, verbonden met Moeder Aarde, creëert de ruimte aan jou om aanwezig te zijn als je meeste authentieke zelf. Hierin is voeding voor mij een uiting van wijsheid, creativiteit en het medicijn voor ons allen. Middels voeding kan ik zonder woorden het medicijn van het leven met jou delen en jou verbinden met je meest natuurlijk zelf. Namasté en tot snel!"

Meer over Anouk:

www.thefutureplanet.com

Jaimy
a76b7fed-144a-4e08-84e5-27fbc8fc76f2-1-2
1553115659801_edited_edited.jpg
IMG_7809 2.PNG

Jaimy verzorgt:

 • Intuïtieve massage

 • Losmaken van blokkades en/of spanning in het lichaam

 • Spaceholder voor al jouw vragen

Intuïtieve Massage & Embodied Inquiry 

"Mijn passie is om mensen weer terug te begeleiden naar de ontspanning en stilte in zichzelf. Niks is fijner dan je tijdens en na afloop van een massage lekker ontspannen te voelen en weer ruimte in jezelf te ervaren. Je mag je hoofd even "uitzetten" en je door de intuïtieve aanraking laten meevoeren. Ik luister naar wat me word ingegeven in het contact en vanuit de verbinding met mijn hart pas ik verschillende massagetechnieken toe.

Harte groet!"

Meer over Jaimy:

www.jaya-intuitive.com

bottom of page