top of page
Search

ANKE || Wat is AYE voor mij?

Alleen maar hoeven zijn en voelen met @ankejabroer tijdens ons driedaagse zomer retreat in augustus. Vanuit haar hart zelf gevoeld en nu in de belichaming van haar leven: als Yoga Nidra en Yin Yoga teacher begeleid Anke jouw AYE reis.


"Ik ben van nature heel rustig en yin. Iets wat ik lang een negatieve eigenschap vond van mijzelf, ik dacht dat ik misschien te saai of nietszeggend was, maar ik kan nu accepteren dat die stilte juist mijn kracht is. Ik bied een stille omarming van dat wat gezien wil worden. Ik geef ruimte om je eigen antwoorden te vinden, te horen, te voelen en te zien."


Het begon bij Anke als een visioen. De glimlachen van haar drie mede ondernemers was een heldere bevestiging; de kracht van ons vieren is de kracht van AYE! De kracht van “ja” zeggen tegen wie en wat je werkelijk bent. Zo ervoer Anke aan de levende lijven te vertrouwen op wat het leven te bieden heeft als je volledig in je licht stapt, vertrouwt op het gevoel dat in je hart speelt, danst en leeft!Anke: "Het gaat om het oefenen en ervaren hoe het is om volledig op het leven te vertrouwen. Om elke situatie open te kunnen benaderen, hoe uitdagend of onmogelijk het ook lijkt. Dat we innerlijk kunnen voelen dat alles op ons pad een reden heeft. Dat het leven bedoeld is om ons te dienen. Ons te bekrachtigen in ons eigen, constant veranderende, ontdekkende, groeiende en unieke puzzelstukje van het grotere geheel. Dat we diep, diep weten dat we precies zijn zoals we moeten zijn. Dat we onszelf vormen vanuit een innerlijk weten, in plaats van een uiterlijke conditionering. Dat is mijn wens. Dat is AYE voor mij."


18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page