top of page
Search

ANOUK || Wat is AYE voor mij?

Dit is onze zonnestraal Anouk! ☀️ Een bewuste, zorgzame en gezonde chef die bomvol positieve energie zit.Anouk tovert met veel plezier allerlei kleurrijke creaties op tafel tijdens het AYE Zomer Retreat. We kunnen je alvast verklappen, het is een waar feest om daarvan te proeven. “Mijn filosofie is dat wat je eet, bepaalt wie je bent. Het is heel belangrijk dat in een weekend waarin je jezelf centraal stelt, je ook goed zorgt voor je lichaam en geest. Door de juiste voedingsmiddelen tot je te nemen, ben je in staat om te verbinden met de meest zuivere versie van jezelf."Zelf streeft Anouk er ook naar om haar meest zuivere zelf de wereld in te brengen.

“Eerijk naar mijzelf, de mensen en de wereld. Als je vanuit eerlijkheid met jezelf leeft is er geen rol die je hoeft aan te nemen en kan je werkelijk zijn wie je bent. Als je eerlijk bent naar de ander kan je op de meest natuurlijke en waardevolle manier samen zijn. Als je eerlijk bent naar de wereld, dan ga je vanzelf zorgen omdat je beseft wat er nodig is om nog lang met elkaar te genieten van al het moois moeder aarde te bieden heeft.”

Anouk geniet zelf volop van het leven in al haar glorie, en dat kun je voelen in haar aanwezigheid. “Het besef dat je bestaat vandaag. Een diep innerlijk gevoel van vrijheid en vreugde. Dan voelt het alsof ik dans door het leven. Dans om te beleven, beleven wat het leven, mij heeft te geven. Dit is AYE voor mij, het gevoel van ultieme levensvreugde! Ik kijk er enorm naar uit om voor je te mogen koken tijdens het AYE Retreat"12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page