top of page
Search

AYE || De onvoorwaardelijke "ja"

We zijn druk aan het flyeren en de eerste JA’s komen binnen 🤍


Maar wat betekent het eigenlijk om onvoorwaardelijk JA te kunnen zeggen?


AYE Retreats nodigt je uit om alle controle los te laten. Drie dagen in een volledige overgave aan het leven.


Luxe zachte bedden, een volledige verzorgd yoga en meditatie programma, een idyllische plek in de Noord-Hollandse natuur, intuïtieve massage, tijd voor jezelf, (h)eerlijke maaltijden met liefde bereid. Die ‘JA’ klinkt op zich niet zo ingewikkeld toch?


Dus voordat je boekt... wat is het addertje onder het gras?Waarschijnlijk heb je het zelf wel eens ervaren... dat juist in die verstilling, verzachting en vertraging ook stukken omhoog komen die je liever niet wil voelen. Opgeslagen spanningen in je lijf, terugkerende twijfels, verkrampingen, onverwerkte emoties, onrust, op anderen geprojecteerde irritaties. In de stilte zijn ze ineens allemaal ‘in your face’, en de natuurlijke reactie is om weg te bewegen van dit ongemak.


AYE neemt je mee dieper het zelfonderzoek in. Wat gebeurt er als je ook deze delen helemaal kunt verwelkomen met een onvoorwaardelijke JA? Wat als dit alles er even helemaal mag zijn? Ervaar keer op keer weer hoe die simpele JA een enorme ruimte geeft. Een eindeloze ruimte. Waarin jij er helemaal mag zijn.


Jij bent welkom!#ayeretreats#retreat#yoga#meditatie#verbondenademen#ja#aye#overgave#yinyoga

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page