top of page
Search

AYE Zomer Retreat

Updated: Sep 16, 2021 

Met dankbaarheid en zoveel liefde en plezier blikken we terug op ons eerste weekend retraite. Wat een mooie, verdiepende reis hebben we mogen maken met z’n allen. Zo dankbaar voor een ieder die een JA voelde om met ons mee te gaan! We hebben gelachen, gehuild, gedanst, verstilt en verzacht.

In verbinding met jezelf en vanuit daar in verbinding met de mensen om je heen. Namens het hele AYE team: We hebben intens genoten van elk moment, wat een cadeautje om deze reis met jullie te mogen maken. Op naar het volgende weekend! En ook JIJ bent (weer) van harte welkom!


 


 

Enkele ervaringen:


"Alles klopte. Een goed programma met precies de juiste tijd voor jezelf ertussen. Ik ging er open in, maar heeft mij een inzicht van dankbaarheid gegeven. Jullie als team, met ieder jullie eigen specialiteiten hebben er een heel mooi weekend van gemaakt. Ik neem me nu voor om meer te gaan mediteren, nog meer te gaan verdiepen in veg. en puur eten. En bewuster ademhalingsoefeningen toe te passen. Kortom, ik ben erg enthousiast!""Ik vond het een weekend om nooit te vergeten en ga zeker ooit nog eens heen.""Een geweldig balans tussen aanbod yoga, meditatie, ademhalingssessies en rust om even iets voor jezelf te doen in een prachtige omgeving. Een hele fijne sfeer in het team die je voelt en gevoel van veiligheid creëert. De stiltedag vond ik geweldig en zou ik zelfs wel een hele dag willen ervaren. Ademwerk een verrijking net als de meditatie, yogalessen, massage en de uitzonderlijk goede kookkunsten."


"In een woord: geweldig!" 

We zien jullie weer in de winter!


Liefs, Ellemarie, Anke, Anouk & Jaimy
48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page