top of page
Search

JAIMY || Wat is AYE voor mij?

Updated: Jul 1, 2021

Ontmoet onze prachtige, bewuste en goedlachse Jaimy. Haar warme uitstraling laat je verzachten en je voelt je meteen helemaal op je gemak bij haar. Laat je lichaam in een diepe staat van ontspanning zakken met haar intuïtieve massages. Ze weet je precies op de juiste plekken aan te raken en te leiden naar een diepe staat van rust en herstel. Een massage van haar is echt een groot cadeau voor jezelf! Kom het zelf ervaren tijdens ons AYE retreat en laat jezelf verwennen en inspireren door onze lieve Jaim:


“Voor mij is leven vanuit mijn essentie belangrijk, voor mij betekent dit “gewoon” te mogen zijn, en goed genoeg te zijn wie ik ben. Elke dag weer mezelf uitnodigen om vanuit zachtheid en vanuit liefde te luisteren en te kiezen en daarmee de innerlijke strijd in mezelf te transformeren. Het geeft ook z’n krachtig en aardend gevoel als ik me realiseer dat ik in elke situatie een keuze heb hoe ik de situatie zie en daarop reageer. Het is fijn om bewust vanuit die vrijheid en zelfbeschikking te handelen.


Tijdens het retreat kun je bij mij een intuïtieve massage boeken. Door te zijn in het moment en te luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft, word je uitgenodigd om diep in de ontspanning te zakken, terug naar de staat waarin jouw lichaam rust ervaart en zichzelf weer kan opladen en herstellen. Je mag je hoofd even "uitzetten" en je door de intuïtieve begeleiding laten meevoeren. Ik luister naar wat me wordt ingegeven in het contact vanuit de verbinding met mijn essentie, en nodig je uit hetzelfde te doen.


AYE voelt voor mij warm, in vertrouwen, zacht en krachtig tegelijk doordat we het samen doen. Een plek waar je wordt uitgenodigd jezelf te ontmoeten en te mogen zijn met wat er in elk moment ook is. Acceptatie van jezelf en daarmee thuiskomen in je lichaam, waarbij je alle ruimte in mag nemen. Door verschillende lagen te zien en te begroeten, kan je de ontspanning weer voelen. Het lichaam is zo wijs, ze weet zoveel. We kunnen door naar haar te luisteren zoveel helen en begrijpen, doordat het lichaam vaak een andere perspectief laat zien dan het hoofd. Ik heet je van harte welkom!”
#intuitievemassage#massage#ontspanning#rust#herstel#retreat

26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page