top of page
Search

THUISKOMEN || Zachte landing bij AYE

De eerste avond van een retreat is altijd een beetje spannend. Is het veilig? Wat vinden anderen van mij? Hoor ik hier wel tussen? Wat wordt er van mij verwacht? Kan ik dit?


AYE Retreats biedt je een zachte landing. In plaats van de bovenstaande gedachtestroom te onderdrukken of te fixen, gaan we het er allemaal gewoon helemaal laten zijn. We geven ruimte aan dat wat is. Zoals de lucht geen voorkeur heeft voor de hoeveelheid of de vorm van de wolken, neemt AYE je mee naar een ruimtelijke ervaring waarin je elke gedachte gewoon lekker voorbij kunt laten drijven. Ervaar hoe het is als de weerstand tegen je gedachtes oplost.


Op het moment dat we in die volledige overgave zijn aan dat wat is, kan het zo zijn dat het lichaam diepere lagen van het bewustzijn gaat onthullen. Hier zijn ware schatten te vinden. Alle antwoorden op onze onvervulde vragen. Heling voor dat wat zeer deed. Een landing voor dat wat verdwaald was. Alles is in het lichaam te vinden.Dit is thuiskomen met AYE. Wij hebben er zin in!
15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page