top of page

VERSTILLEND WINTER WEEKEND RETREAT

Wees welkom op het 3-daagse AYE winter retreat in de kop van Noord-Holland

Vrijdag 7 januari t/m zondag 9 januari 2022                                                                                                                         

"The quieter you become, the more you hear" - Rumi

 

AYE retreats neemt je deze winter mee in een 3-daagse transformerende en gedragen reis waarin je wordt uitgenodigd je hart te openen voor alles wat in jou gehoord en gevoeld wil worden.

Zachte en toegankelijke vormen van yoga en meditatie helpen je te vertragen, te verzachten en te landen in een diepe staat van ontspanning.  Geblokkeerde of gestagneerde energie zal weer gaan stromen en er ontstaat ruimte voor een open gesprek met jezelf. (Wie ben ik? Wat heb jij ten diepste nodig? Mag jij er helemaal zijn van jezelf?) De verbonden ademhaling neemt je dieper mee het lichaam in. Hoe meer we in overgave zijn aan de liefdevolle kracht van onze adem, hoe meer transformatie er plaatsvindt. Verborgen schaduwkanten lossen op en maken plaats voor jouw natuurlijke innerlijke licht en kracht. In de stilte en de ontspannende Yoga Nidra sessie is er alle ruimte om alle nieuwe inzichten te integreren en jouw intentie te stellen voor het nieuwe jaar. 

Ben jij klaar om vanuit de stilte in het hart te ervaren dat niets je in het leven ontbreekt? Klaar om jouw levenspad vanuit je natuurlijk licht te bewandelen?  

 

AYE Retreats verwelkomt jou om deze reis samen aan te gaan. Een veilige ruimte om elkaar te bekrachtigen en toe te juichen in wie en wat we in werkelijkheid zijn.

Wij, Ellemarie, Anke, Anouk en Jaimy zijn er klaar voor, jij ook?

 

 

Accommodatie

 

AYE Retreats heet van je harte welkom bij de Wierschuur Nieuwland in de Noord-Hollandse natuur van Wieringen. Deze luxe, duurzame, ruime en prachtige locatie is de ideale plek om helemaal tot rust te komen en weer op te laden. 

De Wierschuur ligt middenin de polder en is omringd door prachtige weilanden, wandelpaden en bossen. De ideale plek voor een heerlijke wandeling in de winterse natuur of een verfrissende Nieuwjaarsduik in de Noordzee.  

Binnen is het ruim opgezet en zijn er verschillende zithoeken en lounges. Perfect om rustig een boek te lezen, te schrijven of in de hangmat te rusten.

Alle luxe kamers zijn voorzien van eigen badkamers, comfortabele bedden, bedlinnen en handdoeken. Ook kijken alle kamers uit op de prachtige wijdse omgeving.

Het programma

 

Het retreat begint vrijdagmiddag 17:30 uur en eindigt op zondagmiddag 16:30 uur.

Op vrijdag met de aankomst is er een zachte landing. Je kan rustig je eigen kamer inrichten en er is alle tijd om jezelf te settelen. We zullen gezamenlijk eten en genieten van de (h)eerlijke kookcreaties van onze Anouk. Er is tijd om met elkaar kennis te maken voordat we beginnen met de rustgevende yin yogales van Anke, om nog meer op de plek en in onszelf en het lichaam te landen.

 

Op zaterdag gaan we de diepte in met meditatie en zullen we een gedeelte van de dag in stilte doorbrengen. Onder begeleiding van Ellemarie creëren we bewustzijn en ruimte door middel van de verbonden ademhaling. In de middag is er alle tijd voor jezelf. Lekker een boekje lezen bij de haard, schrijven, een wandeling in de natuur of genieten van een heerlijke massage van Jaimy. We nemen tijd voor herstel en integratie tijdens de Yoga Nidra-sessie onder begeleiding van Anke en 's avonds is er ruimte voor sharing en een hartverwarmende ceremonie met Anouk.

 

De zondag openen we weer met meditatie en verkennen we in de stilte steeds meer wie we werkelijk zijn en hoe we onszelf tot expressie brengen. Vervuld en met een onvoorwaardelijke AYE voor jezelf, je ziel en je lichaam, ronden we de reis samen af. 

Voorbeeld dagprogramma AYE Winter Retreat:

Tijd                                       Activiteit

08:00 – 09:00 uur         Meditatie en opening stilte

09:00 uur                      Ontbijt 

10:30 – 12:30 uur         Ademwerk

13:00 uur                      Lunch

14:00 – 16:00 uur         Vrije tijd (optioneel massage)

16:00 – 17:00 uur         Yoga Nidra 

18:00 uur                      Diner

19:30 – 21:30 uur         Avond ceremonie en afsluiten stilte

 

Alle yoga-, meditatie-, en ademvormen die worden aangeboden zijn geschikt voor alle niveau's.

Dit weekend wordt in het Nederlands gegeven en is zowel voor mannen als vrouwen.

Iedereen is welkom!

Voeding afgestemd op jouw reis

Wat je eet is wie jij bent! Eten is het medicijn voor jouw lichaam en geest. Wanneer je gaat bewegen vanuit je natuurlijk licht, is het belangrijk om jezelf te voeden met de juiste voeding. Daarom bieden wij tijdens het retreat een culinair programma vol verse, lokale en lekkere producten van dit seizoen. De met liefde en aandacht bereidde voeding verwarmt van binnenuit, helpt het lichaam bij het afbreken van afvalstoffen en geeft je geest weer nieuwe inspiratie.   

Tarieven

 • Eenpersoonskamer met eigen badkamer: € 550,-

 • Tweepersoonskamer met eigen badkamer (1-persoons boeking): € 450,- 

 • Tweepersoonskamer met eigen badkamer (2-persoons boeking): € 900,-

Bij keuze voor de tweepersoonskamer als je alleen boekt wordt je ingedeeld op de kamer met iemand van hetzelfde geslacht. De kamers zijn ruim genoeg. Ook is het bij voldoende beschikbaarheid mogelijk om een eventuele reispartner later toe te voegen.

Inclusief

 • twee nachten verblijf in een één- of tweepersoonskamer

 • alle lessen en sessies behorende bij het programma

 • alle (h)eerlijke maaltijden en gezonde snacks

 • onbeperkt koffie, kruidenthee en water

 • gebruik van alle yogamaterialen

 • gebruik van alle aanwezige faciliteiten. Er zijn hangmatten.. :)

Exclusief

 • boekingskosten van € 10,- p.p.

 • reis- en annuleringsverzekering

 • vervoer van en naar locatie

 • massage van 60 minuten voor € 60,- p.p.

Routebeschrijving

Wierschuur Nieuwland

Stroeërdijk 1

1777 PG Hippolytushoef

Route: Wierschuur Nieuwland

IN HET KORT

 • Jouw AYE belevenis

 • Yoga, Meditatie & Ademwerk

 • Luxe, duurzame accommodatie

 • Middenin de natuur

 • Puur (h)eerlijk eten

 • Wandelmogelijkheden

 • Massage optioneel

bottom of page